پرشین ثبت

ثبت شرکت در سوئد

برای ثبت شرکت در کشور سوئد ابتدا باید فرم درخواست برای ثبت شرکت را پر کنید. بعد از پر کردن فرم فوق باید یک ایده اولیه ارایه دهید که این ایده مورد بررسی قرار می گیرد. پس از قبولی ایده یک بیزینس، پلن با همکاری شخص تهیه می شود و بعد از آن شرکت به ثبت می رسد. سپس باید راه اندازی اولیه شرکت قبل از ورود به کشور سوئد صورت بگیرد و در آخر گزارش های مورد نیاز به اداره مهاجرت ارائه شود.

موارد مهم برای ثبت شرکت در کشور سوئد

در هنگام دریافت ویزای اقامت کشور سوئد برای شخص متقاضی یک کارت اقامت هم صادر می شود که در زمان ورود به این کشور باید آن را با پاسپورت معتبر به همراه داشته باشد. البته باید این موضوع را در نظر داشته باشد که قبل از دریافت کارت اقامت، سفارت کشور سوئد در کشور مبداء از متقاضی عکس و انگشت نگاری انجام دهد و پس از چند روز کارت اقامت برای متقاضی صادر خواهد شد.
مدت زمان کارت اقامت صادر شده برای کشور سوئد ۲ سال می باشد. در طول این مدت همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال نیز در صورت درخواست، اجازه اقامت دارند ولی اجازه کار را در طول مدت این۲ سال ندارند.
اقامت ۲ ساله شخص به منظور ثبت شرکت در سوئد، در صورتی به اقامت دائم تبدیل می شود که بعد از این پروسه ۲ ساله وقتی اداره مهاجرت کشور سوئد، وضعیت متقاضی و شرکت ثبت شده را مورد بررسی قرار داد، همه موارد مطابق برنامه ها رعایت شده باشد و متقاضی دارای بدهی نباشد و در ضمن جرم مالیاتی یا قانونی مرتکب نشده باشد.

مقررات و شرایط ثبت شرکت در کشور سوئد

در این کشور گونه های متفاوتی از شرکت مختلف برای ثبت وجود دارد مانند ثبت شرکت سهامی عام، سهامی خاص و … .
به دلیل اینکه شخص واجد شرایط برای ثبت شرکت درکشور سوئد شناخته شود باید یک پلان با تمامی‌ جزئیات از شرکتی که قصد تاسیس آن را دارد به اداره مهاجرت کشور سوئد تسلیم کند.
در مرحله بعد با ارائه مدارکی که دال بر تمکن مالی متقاضی می باشد که توانایی خرید و ثبت شرکت درکشور سوئد را دارد و همچنین دارای قدرت و توانایی، عهده دار شدن پرداخت هزینه های 2 سال زندگی در این کشور باشد.
برای تشکیل شرکت در این کشور بر اساس برخی اقدامات و استاندارد های لازم انجام می شود که شامل تهیه پیش نویس اساسنامه، کپی گذرنامه، امضای نمونه ها و دیگر اشکال به دست آمده از اداره ثبت شرکت صورت می گیرد. ثبت نام و ثبت شرکت در کشور سوئد لازم است که در دفتر اسناد رسمی به ثبت برسد و یک حساب بانکی به علاوه استخدام یک حسابدار محلی برای شرکت تازه تاسیس در سوئد لازم می باشد.
برای ثبت کردن شرکت در کشور سوئد لازم است پاسپورت معتبر داشته باشند که مدت انقضاء پاسپورت نباید از مدت درخواستی (تقاضا) کمتر باشد.
شخص برای ثبت شرکت در این کشور باید حداقل ۵۰% از سهام شرکت را دارا باشد اداره کننده شرکت خود شخص می باشد و در نهایت مسئولیت های شرکت به عهده ایشان است.
اشخاصی که قصد ثبت شرکت درکشور سوئد را دارند باید به یکی از زبان های انگلیسی یا سوئدی یا یکی از این دو زبان تسلط داشته باشند اما نیازی به ارائه مدرک ندارند.

همچنین بخوانید:

ثبت شرکت در گرجستان

به این پست امتیاز دهید
بازگشت به بالای صفحه